Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


SURSE Soții Brigitte și Florin Pastramă, acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute. Au fost aduși la Secția 8 pentru audieri – FOTO

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 iulie 2021

Polițiștii au făcut miercuri percheziții la domiciliul soților Brigitte și Florin Pastramă, într-un dosar în care sunt acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute, potrivit unor surse Main News. Cei doi au fost aduși la Secția 8 pentru audieri.

Perchezițiile au fost făcute de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

În dosar sunt efectuate cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Cei doi ar fi pus în vânzare măști de protecție care ar fi fost fabricate de firme de lux, precum Gucci, Louis Vuitton sau Fendi, și care costau până la 70 de lei bucata.

Brigitte Pastramă este fosta soție a lui Ilie Năstase.

Comunicatul Poliției

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.
Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”

Sursă foto: Poliţia Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW