Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


SURSE Sică Dumitrescu și un militar de la o unitate din Capitală, dați în judecată de DIICOT / Cei doi au vândut cocaină în apropierea unui restaurant din București

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 25 februarie 2021

Procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, și pe un militar de la o unitate din Capitală, pentru trafic de droguri de mare risc, potrivit unor surse MainNews.ro. Cei doi au fost prinși în timp ce încercau să vândă cocaină în apropierea unui restaurant din București.

Pe 18 ianuarie 2021, Sică Dumitrescu și militarul, îmbrăcat în uniforma de serviciu, au vândut cocaină unei alte persoane, în schimbul sumei de 1.350 de lei, arată anchetatorii.

Dosarul a fost înaintat către Tribunalul București.

Redăm, în totalitate, comunicatul DIICOT

Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.
În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/surse-sica-dumitrescu-si-un-militar-de-la-o-unitate-din-capitala-dati-in-judecata-de-diicot-cei-doi-au-vandut-cocaina-in-apropierea-unui-restaurant-din-bucuresti/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you can find 64532 additional Info to that Topic: mainnews.ro/surse-sica-dumitrescu-si-un-militar-de-la-o-unitate-din-capitala-dati-in-judecata-de-diicot-cei-doi-au-vandut-cocaina-in-apropierea-unui-restaurant-din-bucuresti/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/surse-sica-dumitrescu-si-un-militar-de-la-o-unitate-din-capitala-dati-in-judecata-de-diicot-cei-doi-au-vandut-cocaina-in-apropierea-unui-restaurant-din-bucuresti/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW