Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


SURSE Robert Negoiță, amendat cu 10.000 de lei pentru că a mers în parcul IOR din București, deși este închis

By Robert Madaianu , in Stirile zilei , at 20 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Polițiștii din Capitală s-au autosesizat și l-au sancționat pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, cu 10.000 lei, după apariția, pe internet, a imaginilor în care acesta este văzut în Parcul IOR din București, în ciuda faptului că acesta este închis publicului, din cauza restricțiilor impuse de strarea de urgență.

”Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, potrivit Poliției Capitalei, care nu a publicat și numele celor amendați.

Informațiile Main News spun, însă, că este vorba despre Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, și persoana care îl însoțea.

Primarul sectorului 3 din București a fost surprins în prima zi de Paște plimbându-se în parcul IOR din Capitală, împreună cu iubita sa, în condițiile în care parcurile din București au fost închise pe timpul stării de urgență.

Edilul susține că plimbarea în parc s-a datorat verificării mentenanței parcului.

„Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare”, a scris pe Negoiță.

Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe LÂNGĂ parc, ne oprisem pe podul care…

Publicată de Lilia Stana pe Duminică, 19 aprilie 2020

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com