Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


SURSE Restricțiile de circulație pe timpul nopții ar putea fi ridicate de la 1 iunie

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 mai 2021

UPDATE Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că restricțiile de circulație pe timpul nopții vor fi ridicate din 15 mai.

Știrea inițială

Printre posibilele măsuri de relaxare luate în calcul de autorități pentru data de 1 iunie, se numără ridicarea restricțiilor de circulație de pe timpul nopții, potrivit unor surse Main News.

Autoritățile pregătesc mai multe măsuri de relaxare pentru data de 1 iunie, analizate de Comitetul interministerial pentru Revenirea României la Normalitate (CIRRN). Printre variantele luate în calcul la nivel guvernamental, se numără și ridicarea restricțiilor de circulație de pe timpul nopții.

Deși premierul Florin Cîțu a condiționat relaxarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus de vaccinarea a 5 milioane de români, țintă greu de atins potrivit cifrelor, sursele Main News spun că restricțiile de circulație ar putea fi ridicate și fără atingerea obiectivului.

În acest moment, interdicția de deplasare se aplică între orele 22:00 și 5:00, iar persoanele care ies din casă în acest interval orar trebuie să prezinte, după caz, o declarație pe proprie răspundere, legimitația de la serviciu sau o adeverință de la angajator.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW