Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


SURSE: PSD va depune propria moțiune de cenzură, în paralel cu cea a USR PLUS-AUR

By Robert Madaianu , in Politic Stirile zilei , at 4 septembrie 2021 Etichete: , ,

Partidul Social Democrat va discuta, în ședința de duminică dimineață, despre depunerea unei noi moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, potrivit unor surse politice.

Moțiunea ar urma să o concureze pe cea a USR PLUS și AUR, depusă vineri.

Luni ar putea fi depusă moțiunea social-democraților. Fără PSD, AUR și USR PLUS nu au suficiente voturi pentru dărâmarea Guvernului Cîțu.

Ciolacu: Să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui!

Marcel Ciolacu susține că nu e suficientă plecarea lui Florin Cîțu.

Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui! Și ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deși acum nu mai recunosc asta, în moțiunea depusă uitând să-și menționeze propria activitate dezastruoasă!

Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîțu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărțirea ciolanului pentru actuala Coaliție, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia și creșterea prețurilor la alimente, medicamente și utilități”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Iohannis: Alianța USR PLUS-AUR, un afront adus românilor

Anterior, președintele Klaus Iohannis critică, într-un mesaj publicat sâmbătă pe pagina sa de Facebook, colaborarea dintre USR PLUS și AUR pe tema moțiunii de cenzură.

Noua alianță creată în aceste zile între USR PLUS și AUR este un afront adus românilor care, la alegerile parlamentare de anul trecut, au decis prin votul lor drumul pe care trebuie să meargă țara noastră. Prin alianța cu un partid care nu respectă valorile occidentale, USR PLUS trădează voința cetățenilor care și-au pus speranțele într-o coaliție de centru-dreapta, care să dezvolte România”, a scris președintele.

CITEȘTE ȘI: Orban, ieșire acidă la adresa taberei Cîțu din PNL: Ce alegeri ai câștigat tu ca să te numești echipa câștigătoare?

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW