Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


SURSE Procurorii DNA au descins la o instituție din subordinea Ministerului Transporturilor / Cercetări privind atribuirea ilegală a unor rute de transport

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 6 aprilie 2022

Direcția Națională Anticorupție efectuează miercuri, 6 aprilie, 21 de percheziții în județul Constanța, într-un dosar penal privind atribuirea ilegală a unor rute de transport călători. Surse judiciare au declarat pentru Mainnews.ro că procurorii au descins și în sediul regionalei Constanța a Autorității Rutiere Române (ARR), instituție aflată în subordinea Ministerului Transporturilor. 

Potrivit acelorași surse, anchetatorii efectuează cercetări in rem, nicio persoană fiind pusă deocamdată sub acuzare.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2022, în legătură cu atribuirea presupus nelegală a unor rute de transport călători pe raza județului Constanța. În cursul zilei de 06 aprilie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate pe raza județului Constanța, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sedii de firma”, a transmis Direcția Națională Anticorupție, printr-un comunicat de presă. 

Procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW