Tuesday, June 28, 2022
Jurnalism corect


SURSE Prim-adjunctul SPP, trecut în rezervă de Iohannis, după ce a fost găsit de procurorii DIICOT la clinica unde s-ar fi consumat ayajuasca

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 20 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Gabriel Crețu, prim-adjunct al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), se află printre persoanele găsite de anchetatori la clinica din județul Dâmbovița, unde se presupune că s-ar fi organizat reuniuni la care se consuma ayahuasca, o substanță interzisă de lege, potrivit surselor mainnews.ro. Crețu a fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis.

Crețu s-ar fi aflat printre cele aproape 40 de persoane care s-au înscris la un eveniment care ar fi urmat să se desfășoare între 13 și 15 decembrie.

Fostului număr 2 din serviciul secret i-au fost recoltate probe. El are calitate de martor în dosar.

Oltean, arestat preventiv

Fostul şef al Direcţiei de informaţii şi protecţie internă a Ministerului Afacerilor Interne, Gelu Oltean a fost arestat preventiv într-un dosar de trafic de droguri, alături de concubina sa şi un cetăţean britanic.

Potrivit procurorilor, într-o casă din judeţul Dâmboviţa ar fi fost organizate reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc.

Sursă foto: redacția

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com