Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


SURSE Polițistul care a împușcat mortal un bărbat, în Capitală, pus sub acuzare pentru omor

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 27 aprilie 2020 Etichete: , ,

Polițistul care a tras în Alexandru Găzdac săptămâna trecută are calitatea de suspect în dosarul instrumentat de procurorii de la Parchetul Capitalei, potrivit unor surse judiciare. Bărbatul decedat a fost angajat al unei televiziuni și a ajuns în atenția publică după ce a intrat cu mașina în gardul Guvernului, în urmă cu câțiva ani.

Polițistul este cercetat pentru omor. De asemenea, arma i-a fost reținută și urmează a fi expertizată.

Totodată, agentul nu merge la serviciu pentru o perioadă, în contextul derulării cercetărilor. Potrivit informațiilor Main News, polițistul s-a declarat nevinovat în cadrul audierilor desfășurate după incidentul de săptămâna trecută.

Împușcat mortal

Un bărbat care devenise violent a fost imobilizat și rănit de polițiști.

Săptămâna trecută, o persoană din sectorul 1 al Capitalei a sunat la 112 pentru a semnala că în imobilul în care locuiește, un bărbat aflat doar în lenjerie intimă amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție. Bărbatul a fost localizat și a început să devină violent la vederea polițiștilor.

Acesta ar fi început să-i lovească pe polițiști, după care a fugit, fiind localizat la un nivel superior al clădirii. Bărbatul ar fi devenit din nou violent și ar fi început să-i amenințe pe ofițeri, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a tras.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă medicii nu au reușit să îi salveze viața.

Foto: Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW