Thursday, September 29, 2022
Jurnalism corect


SURSE Polițiști din cadrul DOS Brașov, suspectați că ar fi scurs informații din dosarele DNA / Percheziții ale procurorilor

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 18 mai 2022

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au făcut miercuri, 18 mai, percheziții în Brașov, într-un dosar în care agenți ai Direcției de Operațiuni Speciale sunt suspectați că ar fi scurs informații din dosarele DNA și ale altor parchete, potrivit unor surse Main News.

Dosarul penal deschis de procurorii DNA are ca obiect „infracțiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, compromiterea intereselor justiției, favorizarea făptuitorului și infracțiuni de fals, comise în cursul anilor 2020 și 2022”.

Procurorii au descins în cinci locații de pe raza județului Brașov, dintre care și Biroul de Operațiuni Speciale Brașov.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se mai arată în comunicatul procurorilor.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW