Monday, July 22, 2024
Jurnalism corect


Percheziții la Institutul Fundeni într-un dosar de înșelăciune privind medicamente pentru tratarea cancerului

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 16 februarie 2021

UPDATE: Reprezentanții Institutului Fundeni au transmis printr-un comunicat că acțiunea procurorilor nu implică instituția.

Astăzi în cadrul unei clinici din Institutul Clinic Fundeni este în curs de desfășurare o acțiune a organelor de urmărire penală de pe lângă Judecătoria Sector 2.
Acțiunea vizează o serie de verificări, realizate de organele de urmărire penală, verificări ce nu implica Institutul Clinic Fundeni.

Știrea inițială

Polițiștii de la Investigații Criminale sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 efectuează percheziții Institutul Clinic Fundeni, într-un dosar legat de înșelăciune privind medicamente destinate bolnavilor de cancer, au declarat surse judiciare pentru Mainnews.ro.

Potrivit acelorași surse, există bănuieli că se realizau decontări ilegale pentru medicamente foarte scumpe destinate bolnavilor oncologici.

Oamenii legii vor ridica documente și urmează să audieze mai multe persoane în acest dosar.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/surse-perchezitii-la-institutul-fundeni-intr-un-dosar-de-inselaciune-privind-medicamente-pentru-tratarea-cancerului/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW