Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


SURSE Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins în Grecia

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 29 ianuarie 2022

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins sâmbătă, 29 ianuarie, în Grecia, potrivit surselor Main News. El a fost depistat în zona Thessaloniki. Pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, fiind condamnat definitiv la 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare.

„La data de 29 ianuarie a.c., în urma activităților investigative efectuate de Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, în colaborare cu Direcția Operațiuni Speciale, Direcția de Investigații Criminale, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, Centrul SELEC, polițiștii greci, coordonați de șeful ENFAST din nordul Greciei, au depistat, în zona Thessaloniki, un bărbat, de 64 de ani, urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare, după ce, la data de 21 ianuarie 2022, a fost condamnat definitiv, la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani și 2 luni cu executare, pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.

Cel în cauză a fost condus la sediul organului competent, în vederea confirmării și punerii în executare a mandatului”, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de Poliția Română, după ce nu a fost găsit pentru a pune în executare pedeapsa cu închisoarea pronunțată vineri, 21 ianuarie, de o instanță din Brașov.

Născut și cu domiciliul în Codlea, județul Brașov, el a fost condamnat, vineri, 21 ianuarie, de Curtea de Apel Brașov la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și muniților, dar nu a fost găsit pentru mandatul de executare a pedepsei.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW