Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


SURSE Nemulțumiri în USR-PLUS din cauza anunțului de relaxare a măsurilor de restricție de la 1 iunie

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 aprilie 2021

Anunțul premierului Florin Cîțu de relaxare a măsurilor de restricție impuse în contextul pandemiei de coronavirus, începând cu 1 iunie, a provocat nemulțumiri în coaliția de guvernare, au declarat surse politice, pentru Main News. 

Mai mulți membri ai USR-PLUS sunt nemulțumiți că nu au fost informați de dinainte cu privire la intenția Guvernului de a relaxa măsurile de restricție de la 1 iunie și că au auzit anunțul premierului de la televizor.

În următoarea întâlnire a coaliției formată din PNL, USR-PLUS și UDMR va fi discutat și acest aspect, au adăugat sursele Main News.

Măsurile de restricție, relaxate de la 1 iunie

Florin Cîțu a anunțat, luni, constituirea unui comitet interministerial, ce va asigura „revenirea la normalitate” în România de la 1 iunie.

Premierul a mai afirmat că de la 1 iunie vor fi adoptate o serie de măsuri de relaxare și a precizat că deplasările în țară nu vor fi condiționate de existența unui certificat de vaccinare.

Vom vedea mai exact după ce se va întruni acest comitet, dar eu sper să fie cât mai multe(…)Începe sezonul de vară, aș vrea să avem o vacanță mult mai bună și mai sigură ca anul trecut. Sunt sigur că cei care sunt în industria turismului vor respecta regulile”, a răspuns Florin Cîțu, întrebat ce măsuri de relaxare vor fi adoptate de la 1 iunie.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *