Saturday, July 2, 2022
Jurnalism corect


SURSE Miniștrii USR-PLUS, ședință să decidă dacă boicotează ședința de Guvern

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 aprilie 2021

UPDATE 12:50 Miniștrii USR-PLUS au decis să participe la ședința de Guvern de joi, prima de la demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

CITEȘTE ȘI: Premierul Florin Cîțu pune presiune pe miniștrii USR-PLUS pentru a nu boicota ședința de Guvern: Vom aproba acte normative care nu suportă amânare

Știrea inițială

Miniștrii USR-PLUS se întâlnesc într-o ședință pentru a decide dacă vor participa la ședința de Guvern de joi, convocată de Florin Cîțu după demiterea lui Vlad Voiculescu, potrivit unor surse Main News.

Întâlnirea va avea loc la ora 12, în biroul liderului USR-PLUS, vicepremierul Dan Barna.

Florin Cîțu a anunțat că joi, de la ora 13, va avea loc prima ședință de Guvern după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Vom avea şedinţă de Guvern, pentru că sunt mai multe acte normative importante pentru toţi românii, care trebuie adoptate, o parte dintre ele care vin de la Ministerul Sănătăţii, acte normative care nu suportă amânare”, a declarat, miercuri, Florin Cîțu.

USR-PLUS a transmis, după o întâlnire a Birourilor Naționale Reunite ale Alianței, că își retrage sprijinul politic față de Florin Cîțu.

Membrii USR-PLUS din Guvern sunt Dan Barna, vicepremier, Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Ciprian Teleman, ministrul Digitalizării, Stelian Ion, ministrul Justiției și Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW