Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


SURSE Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare în dosarul vizitei în SUA din anul 2017

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 14 ianuarie 2021

UPDATE Ora 15:40 Fostul șef PSD a ieșit de la DNA, după ce a stat în jur de două ore. Flavia Teodosiu, avocata acestuia, a spus că Dragnea a fost chemat pentru a fi pus sub acuzare în dosarul vizitei din SUA.

UPDATE Ora 14:00 Liviu Dragnea a ajuns la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Inquam Photos / Octav Ganea

(Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Știrea inițială

Liviu Dragnea este așteptat la Direcția Națională Anticorupție (DNA), joi, la ora 14, unde ar urma să fie pus sub acuzare în dosarul vizitei în SUA din anul 2017, potrivit unor surse mainnews.ro. Fostul șef al Partidului Social Democrat (PSD) este acuzat de trafic de influență.

În același dosar a fost audiat, în anul 2019, George Maior, ambasadorul României la Washington și fostul șef SRI, în calitate de martor.

În calitate de martor, în legătură cu dosarul vizitei fostului președinte al Camerei Deputaților în SUA. De mult timp voiam să vin, a fost o discuție foarte plăcută cu domnii procurori. Mâine mă întorc în SUA”, a declarat George Maior, în septembrie 2019, după ce a ieșit de la DNA.

Liviu Dragnea a efectuat o vizită în SUA, în anul 2017, alături de Sorin Grindeanu, în contextul inaugurării lui Donald Trump.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW