Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Jandarm reținut în cazul bărbatului care a murit în Pitești după ce a fost imobilizat de polițiști / Parchet: Victima, proiectată pe carosabil printr-o acțiune violentă

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 21 aprilie 2021 Etichete: , ,

Un jandarm a fost reținut de procurori în cazul bărbatului din Pitești, care și-a pierdut viața după ce a fost imobilizat de polițiști. Anterior, cei doi oameni ai legii au fost și ei trimiși după gratii, în arest preventiv.  Un alt jandarm este și el cercetat.

Dosarul a fost preluat de procurorii militari din București, ei fiind cei care vor cere și arestarea preventivă a jandarmului, în urma extinderii anchetei.

Militarii jandarmi împreună cu cei doi agenți de poliție au acționat asupra unei persoane de sex bărbătesc, au proiectat-o pe carosabil printr-o acțiune violentă, soldată cu decesul victimei”, spun procurorii de la Parchetul Militar din Capitală.

Doi polițiști, arestați

Recent, Tribunalul Argeș a decis arestarea pentru 30 de zile a doi polițiști din Pitești, după ce bărbatul în vârstă de 63 de ani a murit prin axifisiere în timpul intervenției acestora.

Victima a murit vineri, la scurt timp după ce a fost trântit de un polițist.

Cei doi sunt acuzați de purtare abuzivă și lovituri cauzatoare de moarte, fapte pentru care riscă până la 12 ani de închisoare.

Foto: News.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW