Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


SURSE Irlandezul beat, alături de un alt amic când au sărit gardul la Palatul Parlamentului / Filmul aventurii de la Casa Poporului

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 27 decembrie 2021

Cetățeanul irlandez care a fost prins în dimineața zilei de luni, 27 decembrie, în interiorul Palatului Parlamentului, ar fi fost acompaniat de un alt amic, în încercarea de găsi o petrecere după ora 22 în București, potrivit unor surse Main News. Reușind să fenteze securitatea celei mai mari clădiri administrative din lume, după Pentagon, irlandezul s-a ales cu dosar penal. 

Acesta a venit în România pe 26 decembrie și voia să ajungă la un prieten de-al său din Brașov, dar s-a oprit în București pentru o seară pe care nu o va uita pentru mult timp, după ce s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și violare a sediului profesional.

Duminică, după ce s-a cazat la hotel, s-a dus cu un prieten la o petrecere în zona Victoriei, unde a băut până la ora 22. De acolo, aceștia s-ar fi dus la un club de striptease, unde au stat până la ora 3.

Dornici de și mai multă aventură, acesta, alături de alți 3 amici, s-au dus în piața Constituției, unde le-a fost promis că vor mai găsi o altă petrecere, deși toate cluburile, barurile și restaurantele din București sunt închise după ora 22, potrivit Legii.

De acolo, cetățeanul irlandez și încă un prieten de-al său au sărit gardul și au intrat în curtea Palatului Parlamentului, dar doar el a fost cel care a și intrat în clădire. Ulterior, a fost imobilizat de Serviciul Protecție și Pază (SPP).

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW