Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


SURSE Ioana Mihăilă ar putea fi propusă în funcția de ministru al Sănătății | Negocieri între USR și PLUS pe tema nominalizării

By Robert Madaianu , in Politic Stirile zilei , at 16 aprilie 2021 Etichete: ,

USR PLUS ia în calcul să o propună pe Ioana Mihăilă în funcția de ministru al Sănătății, după revocarea lui Vlad Voiculescu, au declarat surse politice pentru Main News. În prezent, Mihăilă este secretar de stat în instituție.

Ioana Mihăilă a absolvit studiile în Cluj Napoca, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. Este medic endocrinolog.

Potrivit surselor citate, Mihăilă este varianta preferată în aceste momente, însă liderii USR PLUS iau încă în calcul și nominalizarea medicului Adrian Wiener, cel care a mai fost în cărți pentru funcția de ministru al Sănătății și la finalul anului trecut, în contextul alegerilor parlamentare.

Wiener vine, însă, din tabăra USR, iar cei din PLUS vor să facă ei nominalizarea, pentru că Vlad Voiculescu era ministru din partea PLUS.

Decizia finală va fi luată, cel mai probabil, până luni, când va avea loc ședința de coaliție.

Voiculescu, despre Mihăilă: O voi susține

Întrebat, vineri, dacă o va susține pe Mihăilă, Voiculescu a răspuns afirmativ.

Dacă va fi decizia alianței USR – PLUS ca Ioana Mihăilă să preia portofoliul, îi voi oferit toată susținerea mea. Nu numai a mea, ci a întregii echipe. Am intrat în politică eu și colegii mei ca să facem o diferență, nu pentru o funcție sau alta”, a spus fostul ministru Vlad Voiculescu.

Foto: Hotnews

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW