Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


SURSE Ioan Niculae a ajuns în țară / Omul de afaceri va fi ridicat de pe aeroport și dus la penitenciarul Rahova, după condamnarea la 5 ani de închisoare

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 19 februarie 2021

Ioan Niculae a ajuns, vineri, în țară, transmit surse MainNews.ro. Omul de afaceri va fi ridicat de polițiști de pe aeroportul Otopeni pentru a fi dus la penitenciarul Rahova, unde va sta în carantină pentru 14 zile. 

Ioan Niculae a venit din Italia, după ce a fost internat la o clinică pentru recuperarea post COVID-19, potrivit unor informații MainNews.ro.

Joi seară, omul de afaceri a fost dat în urmărire națională, deoarece polițiștii nu l-au găsit la locuința sa din Zimnicea pentru a pune în executare mandatul dispus pentru pedeapsa de 5 ani de închisoare în dosarul „Interagro”

Niculae a fost condamnat, joi, la 5 ani de închisoare, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență în dosarul „Interagro”.

Firma S.C. Interagro S.A. ar fi încheiat un contract fictiv ce avea ca obiect prestarea unor servicii de publicitate, prin care ar fi fost înregistrate în contabilitatea firmei operațiuni financiare în baza cărora s-au eludat plățile taxelor și impozitelor către bugetul de stat.

Astfel, prejudiciul din dosar se ridică la 11.438.169 de lei, reprezentând TVA în valoare de 6.886.550 de lei și impozit pe profit de 4.551.619 lei.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/surse-ioan-niculae-a-ajuns-in-tara-omul-de-afaceri-va-fi-ridicat-de-pe-aeroport-si-dus-la-penitenciarul-rahova-dupa-condamnarea-la-5-ani-de-inchisoare/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 74775 additional Information on that Topic: mainnews.ro/surse-ioan-niculae-a-ajuns-in-tara-omul-de-afaceri-va-fi-ridicat-de-pe-aeroport-si-dus-la-penitenciarul-rahova-dupa-condamnarea-la-5-ani-de-inchisoare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW