Tuesday, December 6, 2022
Jurnalism corect


SURSE Florin Cîțu a votat în favoarea alianței cu PSD

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 9 noiembrie 2021

Președintele Partidului Național Liberal a votat în favoarea începerii negocierilor cu Partidul Social Democrat pentru formarea unei alianțe de guvernare, au declarat surse politice pentru Mainnews.ro.

După ce ani la rând și-a construit cariera politică prin mesaje dure împotriva PSD, Florin Cîțu a ajuns să facă o piruetă la 180 de grade pentru a nu pica în irelevanță politică. La ședința Biroului Politic Național al PNL, președintele formațiunii a susținut alianța cu formațiunea lui Marcel Ciolacu, ba mai mult, l-a amenințat cu excluderea din partid pe Ludovic Orban, care a militat revenirea alături de USR.

PNL a ales PSD

PNL a decis să continue negocierile cu PSD pentru formarea unei majorități care să dea noul guvern. Decizia a fost luată de liberali în ședința Biroului Politic Național (BPN) de luni seara, 8 noiembrie.

Votul în BPN a fost 48 „pentru” și 22 „împotrivă”. Mandatul de negociere cu social-democrații va fi de maximum două săptămâni, perioadă în care România va avea în continuare un Executiv interimar.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW