Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


SURSE Dosarul accidentului în care a fost implicat Lucian Bode, clasat

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 12 octombrie 2021

Dosarul deschis în urma accidentului în care a fost implicat ministrul interimar de Interne, Lucian Bode, a fost clasat de procurorii Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General, transmit surse judiciare pentru Main News.

Procurorii Secției Parchetelor Militare au decis că nu a fost vorba de nicio infracțiune în cazul accidentului petrecut pe 31 august 2020.

Reamintim că mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicată într-un accident de circulație pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești.

Un motociclist a surprins imagini, cu puțin timp înainte de producerea accidentului, în care autoturismul ce aparține Serviciului de Protecție și Pază apare circulând sute de metri pe contrasens și făcând depășiri extrem de periculoase pe linie continuă.

Iniţial, procurorii din Pitești au deschis un dosar penal pe care l-au trimis la începutul lunii septembrie 2020 la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, dar în aceeași zi cauza a fost preluată de Secția Parchetelor Militare, din dispoziția procurorului general Gabriela Scutea.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW