Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


SURSE Daniel Chițoiu rămâne internat, la recomandarea medicului

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 31 decembrie 2019 Etichete: , ,

Fostul ministru, Daniel Chițoiu, va mai rămâne internat câteva zile, la recomandarea medicului său de la Spitalul Floreasca, după ce, în urmă cu șase zile a fost implicat într-un accident rutier soldat cu doi morți, potrivit unor surse mainnews.ro.

Daniel Chițoiu a fost internat în urmă cu o săptămână la Spitalul de Urgență Floreasca, fiind rănit în urma unui accident rutier pe care, potrivit unor martori, el l-a provocat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă Chițoiu nu a fost încă audiat. Anchetatorii trebuie să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața.

Pe 29 decembrie, procurorul care cercetează accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu a cerut, de la Spitatul Floreasca din București, informații cu privire la diagnosticul fostului ministru, potrivit unor surse. Medicii au trimis documentele la parchet.

Solicitarea a fost făcută de anchetator în condițiile în care imaginile apărute în presă l-au surprins pe Daniel Chițoiu în picioare, la locul accidentului. Ulterior, fostul demnitar a fost filmat pe targă.

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a fost implicat într-un accident grav în urma căruia două persoane au murit, iar o a treia a fost rănită.

Chițoiu se deplasa spre direcția Râmnicu Vâlcea-Pitești în momentul în care s-a produs accidentul. Acesta a lovit un autoturism din sens opus condus de un bărbat în vârstă de 82 de ani, care a murit în urma evenimentului. În același autoturism se aflau alte două persoane, dintre care una a decedat în blocul operator iar cealaltă a fost grav rănită.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW