Monday, October 25, 2021
Jurnalism corect


SURSE Control al Ministerului Sănătății la Spitalul din Piatra Neamț legat de incendiul în care au murit 10 persoane. Acțiunea a fost cerută de Parchetul General

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 21 ianuarie 2021

Corpul de Control al Ministerului Sănătății efectuează verificări la Spitalul Județean Piatra Neamț, la solicitarea Parchetului General, cu privire la incendiul în urma căruia 10 persoane și-au pierdut viața, potrivit unor surse Mainnews.ro.

În acest moment, la Spitalul Județean Piatra Neamț de Urgență Piatra Neamț o comisie mixtă formată din reprezentanți ai Corpului de Control al Ministrului, Colegiului Medicilor, Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Direcției de Sănătate Publică desfășoară un control cu în legătură cu incendiul de la secția ATI.

Reamintim că un incendiu a izbucnit pe 14 noiembrie, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț, unde erau internați pacienți bolnavi de COVID. Primul bilanț al incendiului anunța 10 morți și 7 răniți grav. Printre răniți era și medicul Cătălin Danciu, care a încercat să salveze pacienții din salonul cuprins de flăcări. Ulterior, acesta a fost transferat la un spital din Belgia, unde este internat și în prezent. Dintre ceilalți răniți, cinci au murit.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Ce se întâmplă cu dosarul deschis după incendiul de la Secția ATI a Spitalului Piatra Neamț/ Foști manageri și executanții lucrărilor din unitatea medicală, în vizorul procurorilor

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW