Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


SURSE Autoritățile discută închiderea școlilor din Capitală / Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile în București a trecut de 3

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Ședință la Prefectura Capitalei, după ce coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile a trecut de 3. În acest moment se discută închiderea școlilor din Capitală, la ședință fiind prezentă și Monica Anisie, potrivit unor surse mainnews.ro.

Se pregătesc noi măsuri pentru prevenirea infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 în București, după ce numărul cazurilor din Capitală a crescut semnificativ în ultimele săptămâni. Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile a trecut de 3.

Marți are loc o ședință a CMBSU la Prefectura Capitalei, la care este prezentă și Monica Anisie, ministrul Educației. Principalul subiect de discuție este închiderea școlilor din București, potrivit unor surse mainnews.ro.

Sursă foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/surse-coeficientul-infectarilor-cumulate-la-14-zile-in-bucuresti-a-trecut-de-3-cmbsu-discuta-inchiderea-scolilor-din-capitala/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW