Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Codrin Ștefănescu, citat la DIICOT în calitate de suspect / SURSE: Documente ridicate de la MAI și Poliția Română / UPDATE Reacția social-democratului

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 27 februarie 2020 Etichete: ,

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat (PSD) , Codrin Ștefănescu, a fost citat la DIICOT, potrivit unor surse. Ștefănescu a fost chemat de procurorii antimafia pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de suspect.

UPDATE: Codrin Ștefănescu a confirmat, pentru mainnews.ro, că a fost citat la DIICOT.

Am fost citat mâine la Caraș, în Reșița. E un dosar din 2019 în care au fost mâine chemați la audieri o foarte mare parte din conducerea PSD Caraș. Deputați, senatori, primari. Despre ce este vorba nu știu”, a spus Codrin Ștefănescu.

Informațiile mainnews.ro spun că acuzațiile procurorilor au legătură, cel mai probabil, cu felul în care au fost făcute mai multe numiri și schimbări în funcții importante în Caraș-Severin.

Cât am fost secretar general al partidului, eu în Caraș am fost de două ori în viață. O dată după plecarea lui Ion Mocioalcă, în ianuarie anul trecut. M-am dus ca să constitui o echipă de conducere interimară a PSD după pierderea avută.  O dată am fost cu Dragnea și cu mai mulți din cunducerea partidului și cu vreo 7 miniștri, în martie tot anul trecut când s-au făcut alegerile conform statutului. Astea au fost cele două vizite ale mele. Sunt citat în calitate de suspect, ca toți ceilalți. Cum poate să fie suspect un secretar general care a fost acolo de două ori. Suspect de ce, că a fost în calitate de secretar general. Senatorul Chisăliță este chemat și el mâine. Mai are un dosar deschis împreună cu cei de la Arad. Sunt anchete în toată țara legate de PSD și nimeni nu vede”, a adăugat Ștefănescu.

Sursele mainnews.ro spun că procurorii DIICOT au ridicat, joi dimineață, documente de la Ministerul de Interne și de la Poliția Română.

sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW