Tuesday, January 18, 2022
Jurnalism corect


SURSE Cex PSD: Tensiuni în partid. O parte dintre social-democrați cer sancțiuni pentru Ana Birchall și Cozmin Gușă

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at 12 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Potrivit unor surse politice, la ședința Comitetului Executiv al PSD anumiți social-democrați vor cere sancționarea lui Cozmin Gușă și a fostului ministru Ana Birchall, pe când alți membrii nu sunt de acord cu această solicitare. În final, liderul PSD, Viorica Dăncilă, va lua o decizie.

Potrivit acelorași surse, șefii de organizații vor fi certați și li se va solicita să depună mai multă muncă în turul II al alegerilor prezidențiale, însă, social-democrații consideră că schimbarea acestora din țară nu este o decizie bună în momentul acesta.

Dăncilă: Nu venim cu ideea de a face excluderi

Viorica Dăncilă a declarat, marți, că nu merge cu ideea de a face excluderi din PSD.

„Nu, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta pe fiecare județ, vom analiza fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mai bune. Vom discuta fiecare județ și vom analiza fiecare organizație în parte. E o analiză de partid normală, după alegeri. Fiecare președinte de organizație de județ trebuie să susțină ce a mers ce nu a mers”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD.

Întrebată dacă în CEx vor fi demiteri ai unor lideri de filiale județene, social democrata a spus:

„Nu merg de la această premisă. Eu cred că este important să vedem unde s-a greșit, care au fost motivele pentru care s-a ajuns la rezultate mai slabe în anumite județe și să avem o abordare constructivă”.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW