Friday, December 8, 2023
Jurnalism corect


SURSE Cetățean irakian cercetat pentru că ar fi transformat arme de jucărie în arme letale

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 iulie 2020 Etichete: ,

Mai multe percheziții au loc, miercuri dimineață, în Timiș, într-un dosar în care un bărbat este bănuit că ar fi confecționat, în mod ilegal, arme și componente, precum și că le deținea ilegal. Conform unor surse mainnews.ro, este vorba despre un bărbat cu dublă cetățenie, irakiană și britanică, care transforma arme de jucărie, din plastic, în arme letale, însă nu se știe pentru cine le confecționa.

În cadrul activităților desfășurate de polițiști, pe linia prevenirii și combaterii săvârșirii de fapte care aduc atingere regimului armelor și munițiilor, precum si pentru combaterea traficului ilicit de arme si muniții, sunt efectuate cercetări față de un bărbat, de 46 de ani, cu dublă cetățenie (irakiană și britanică) bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Astfel, astăzi, 8 iulie, polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase, efectuează 6 percheziții domiciliare, atât la domiciliul persoanei în cauză, cât și la imobilele unor persoane ce ar fi implicate în activități.

Acțiunile se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW