Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


SURSE Cătălin Rădulescu va fi scos din conducerea Camerei Deputaților

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, va fie scos din conducerea Camerei Deputaților, potrivit unor surse. Acesta până acum deținea funcția de chestor în Biroul Permanent al Camerei.

Cine este Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu a fost președintele formațiunii politice Frontul Salvării Naționale, între 1990 și 1991, ulterior fiind ales deputat în Parlamentul României. Din 1992 și până în 1996 a fost vicepreședintele PSD Argeș, iar din 1996 este membru PSD. În decembrie 2012, Rădulescu a fost ales deputat din partea USL. Mai târziu, la alegerile din decembrie 2016, a obținut un nou mandat în Camera Deputaților.

Rădulescu a fost trimis în judecată, în anul 2014, de către procurorii DNA, fiind acuzat că în perioada ianuarie 2013-februarie 2014, s-ar fi ocupat de administrarea și controlul societății comerciale SC Concordia CON Strade, activitate incompatibilă cu funcția de deputat.

De asemenea, Rădulescu a fost condamnat penal, în anul 2016, de Instanța Supremă, la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția.

Totodată, acesta este cunoscut drept „ deputatul mitralieră” după ce a recunoscut că ar fi păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluție cu care ar fi amenințat demonstrații anticorupție.

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW