Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


SURSE Bărbatul care a omorât șapte oameni la Spitalul Săpoca nu avea discernământ

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 8 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Bărbatul care a omorât șapte oameni cu un stativ, în timp ce era internat la Spitalul Săpoca, din județul Buzău, ar putea scăpa de închisoare. Potrivit unor surse mainnew.ro, expertiza neuropsihiatrică arată că acesta nu avea discernământ în momentul în care a ucis cei șapte oameni.

Potrivit surselor citate, medicii recomandă ca bărbatul să fie internat definitiv la Secția Ojasca a Spitalului de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca, însă, până la o decizie definitivă, este așteptat ca Institutul Național de Medicină Legală să stabilească dacă expertiza locală se susține.

Dacă medicii legiști vor susține același lucru, dosarul va fi clasat de procurori iar aceștia vor cere internarea definitivă a bărbatului.

În noaptea de 17 august, un pacient aflat în sevraj etilic, a atacat cu un stativ de metal 13 pacienți aflați în grija medicilor de la Spitalul de Neuropsihiatrie. Ulterior, el a ajuns în fața magistraților care au decis că el trebuie reinternat la Săpoca pentru a fi expertizat psihiatric.

Bărbatul de 38 de ani a atacat cu stativul de la perfuzii pacienţii din două saloane, făcând 13 victime, din care șapte au decedat până în acest moment.

Acesta este cercetat pentru omor calificat, tentativă la omor calificat şi distrugere.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 6257 more Information to that Topic: mainnews.ro/surse-barbatul-care-a-omorat-sapte-oameni-la-spitalul-sapoca-nu-avea-discernamant/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW