Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


SURSE Autoritățile iau în calcul renunțarea totală la masca de protecție în anumite spații închise / Când ar urma să intre în vigoare noua măsură de relaxare

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 20 iulie 2021

Autoritățile iau în calcul renunțarea totală la masca de protecție în anumite spații închise, începând cu data de 1 august, transmit surse guvernamentale pentru Main News.

Măsura este discutată în acest moment la nivel guvernamental și ar urma să fie condiționată de numărul de persoane care se află în spațiul respectiv sau de numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19.

În acest moment, purtarea măștii de protecție nu este obligatorie la locul de muncă în spații închise, unde își desfășoară activitatea maxim 10 persoane, cu condiția ca acestea să fie vaccinate împotriva COVID-19, iar în zonele respective nu este permis accesul publicului sau a altor lucrători, potrivit CNSU.

Referitor la situația pandemiei de coronavirus în România, Grupul de Comunicare Strategică a raportat, marți, 3 decese și 95 de cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore.

În spitale, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 244, dintre care 36 sunt în ATI.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW