Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


STS cheltuie o sumă importantă de bani pe niște accesorii, în ciuda scandalului recent din sistemul de urgență 112

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 22 august 2019 Etichete: , ,

În plin scandal al modului de operare din sistemul de urgență 112, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunță că vrea să cheltuie 1,7 milioane de lei pentru achiziționarea unor suporturi pentru tablete.

STS vrea să cumpere, până în 2021, prin licitaţie deschisă 17 000 de suporturi pentru tablete, în valoarea de 1,7 milioane de lei.

„Se vor achiziţiona suporturi pentru tablete, necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Cantităţile minime şi maxime de suporturi pentru tablete estimate a fi achiziţionate sunt minimum 1.000 buc – maximum 17.000 buc. În cadrul unui singur contract subsecvent se pot achiziţiona minimum 200 buc. – maximum 3.000 buc.(…)

Suportul va asigura fixarea fermă a echipamentului într-o poziţie ergonomică pentru operator. Poziţia tabletei trebuie să fie fermă pe suport, fără a fi necesare ajustări / reglaje de niciun fel pe timpul utilizării de către operator, asigurând totodată o poziţie optimă de operare, nesolicitantă din punct de vedere fizic şi care să asigure o vizibilitate maximă a echipamentului”, conform caietului de sarcini al acordului cadru de furnizare a suporturilor pentru tablete”, se arată în anunţul STS.

Achiziția este finanțată din fonduri bugetare.

STS a publicat, miercuri, anunțul în SEAP, iar până pe 23 de septembrie trebuie trimise toate ofertele sau cererile de participare.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW