Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Streinu Cercel: La finalul pandemiei, vor veni să ne tragă de mânecă privind achizițiile făcute în această perioadă. Ar trebui un cadru normativ ca nimeni să nu se atingă de noi în viitor

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 martie 2020 Etichete: , , ,

Managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, Adrian Streniu Cercel, susține că la finalul pandemiei vor fi persoane care vor face verificări în privința achizițiilor făcute în această perioadă și în acest context ar trebui scos un cadru normativ de protecție „cât se poate de clar”, care să apere corpul medico-sanitar.

„Sa apara un cadru legislativ care sa ne puna la paza de ce va veni. Dupa ce se termina bolasnita asta, pandemia, or sa vina altii sa ne traga de maneca: ‘Dar cum ati realizat voi achizitiile?’ Aici trebuie scos un cadru normativ cat se poate de clar, care sa stipuleze foarte clar ca nimeni nu va avea voie sa se atinga de noi in viitor. Daca nu se va intampla asa, urmatorul pas va fi ca acest corp medico-sanitar sa faca un pas in spate. Ganditi-va ca presiunea pe care o duce acest corp medico-sanitar in Romania in acest moment este fantastic de mare”, a declarat acesta joi seara, intr-o interventie la Antena 3.

Streinu Cercel s-a plâns de jurnaliștii care îl sună de „dimineață până seara” și nu îl lasă să își facă treaba.

Aflat in studioul postului de televiziune citat, managerul Institutului Matei Bals s-a plans si ca nu este lasat in pace de jurnalisti, care il suna si ii pun intrebari „de dimineata pana seara”.

„Primul lucru de care avem nevoie este sa fim lasati in pace sa ne facem treaba. (…) Sa sune mai rar. Au fost zile cand am vorbit de dimineata si pana seara la telefon si nu stiam la ce sa raspund mai intai”, a mai declarat Streinu Cercel.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW