Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Ștrandurile și piscinele rămân închise și după 1 iunie. Anunțul făcut de Marcel Vela – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 29 mai 2020 Etichete: , , , ,

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a spus, vineri, că ștrandurile și piscinele vor rămâne închise și după data de 1 iunie.

Cu toate acestea, începând de luni, bazinele în aer liber sau cele acoperite vor fi deschise doar pentru pregătirea sportivilor profesioniști sau desfășurarea competițiilor fără spectatori.

„În bazinele descoperite sau acoperite sau în piscine sunt interzise activităţile de la 1 iunie. Dacă situaţia epidemiologică, statistica medicală vor fi de bun augur, după analizele făcute de specialişti înainte de 15 iunie, evident că se va lua în calcul şi această posibilitate. Dar, de luni, nu este deschisă activitatea ştrandurilor, piscinelor, bazinelor, sub nicio formă. Trebuie să respectăm condițiile, pentru ca de pe 15 iunie să trecem la o nouă etapă de relaxare”, a declarat șeful MAI.

Mai multe restricții vor fi ridicate începând cu data de 1 iunie. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că de luni se va putea merge la plajă, dar cu păstrarea distanței între șezlonguri.

sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW