Monday, May 27, 2024
Jurnalism corect


UPDATE Stelian Ion, vehiculat drept viitor ministru al Justiției, despre Secția Specială: O desființăm, este foarte clar. Vom rezolva această problemă rapid/ Reacția PSD

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 22 decembrie 2020 Etichete: , ,

Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR va desființa Secția de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție, potrivit lui Stelian Ion, vehiculat drept viitor ministru al Justiției. Deputatul USR a precizat că măsura va fi luată rapid, fără „mari dezbateri”.

Update Marcel Ciolacu susține că PSD nu va vota desființarea SIIJ.

„Am anunţat foarte clar că PSD nu va vota desffiinţarea SIIJ, deoarece atât Înalta Curte cât şi CSM a spus că nu trebuie desfiinţată. Am încredere în specialişti”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Știrea inițiață:

”O desființăm, este foarte clar lucrul ăsta, nici nu există discuții și aici vă spun un lucru, nici nu vor fi mari dezbateri, pentru că despre desființarea Secției Speciale am vorbit mai bine de trei ani de zile, deci se cunosc toate argumentele și de o parte și de alta, cunoaștem și opiniile magistraților și opiniile specialiștilor, avocaților, societății civile, opiniile emise de instituții internaționale (…) și atunci suntem în măsură să luăm o decizie fără să mai stăm pe gânduri multe luni de zile (…). Noi ne ținem de promisiuni și ce am spus de-a lungul timpului vom face. Dacă ne-am asumat angajamentul să rezolvăm rapid această problemă, o vom face rapid”, a spus Stelian Ion la RFI.

Referitor la preluarea funcţiei de ministru al Justiţiei, acesta a precizat că se află pe lista celor nominalizaţi.

Sursa foto: Digi24

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW