Friday, May 20, 2022
Jurnalism corect


Stelian Ion acuză PNL și PSD de blat electoral: PSD ar urma să câștige alegerile la Primăria Constanța, iar PNL ar urma să obțină președinția Consiliului Județean

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 17 august 2020 Etichete: , ,

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la alegerile locale din Constanța, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că PSD și PNL au un blat, prin care PSD ar urma să câștige alegerile la Primăria Constanța, iar PNL ar urma să obțină președinția Consiliului Județean Constanța. 

Stelian Ion a declarat că PSD și PNL au un blat pentru următoarele alegeri locale, spunând că PSD a anunțat candidatura lui Felix Stroe pentru Consiliul Județean, știind că va pierde în fața candidatului PNL, Mihail Lupu. În același timp, PNL l-ar fi propus pe Vergil Chițac, tocmai, pentru a pierde în cursa cu Decebal Făgădău, actualul Primar al Constanței și candidatul PSD.

În Constanța, PSD și PNL au un blat. Cum se manifestă acest blat? PSD a anunțat o conferință de presă, pentru că l-au pus candidat pe Felix Stroe, în ideea de a pierde Consiliul Județean, pentru că, Felix Stroe, se știe, are cea mai proastă reputație și va pierde alegerile în favoarea PNL, iar PNL va pierde, cu siguranță la Primăria Constanța, pentru că au cel mai slab candidat, care a pierdut în 2016, un candidat pierzător. Ăsta e blatul”, a acuzat Stelian Ion.

Candidatul din partea USR-PLUS a ținut să infirme acuzațiile celor de la newsweek.ro, care susțin că acesta ar fi obținut, în mod ilegal, un apartament de la ANL.

CITEȘTE ȘI: Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța, ar fi obținut ilegal o garsonieră de la ANL. Cum răspunde deputatul acuzațiilor

Constanța este sugrumată de mafii de ani și ani de zile, și mafiile acestea care au interese dubioase în această zonă nu admit că este posibilă schimbarea în acest oraș. Odată ajuns acolo voi dezvălui neregulile făcute acolo și voi pune stop risipei din banul public. Aceste atacuri dovedesc că le e frica, pentru că sunt cel mai bun candidat ce-l poate trimite pe Făgădău acasă. Aceste atacuri, vreau sa vă spun că nu există absolut nicio ilegalitate pe care s-o fi săvârșit la dobândirea acestei garsoniere. Este o făcătură cap-coadă și voi demonstra cu documente”, a declarat Stelian Ion, în cadrul conferinței de presă.

Sursă foto: Facebook

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW