Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Ștefan Godei, patronul „azilelor groazei”, angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator, după ce a fost și șofer la Primăria Capitalei

By Redactia , in Stirile zilei , at 13 iulie 2023

Noi informații apar după izbucnirea scandalului legat de „azilele groazei” despre Ștefan Godei, fostul președinte al Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz și principalul „pion” identificat de DIICOT în acest dosar, după ce s-a aflat că acesta s-a angajat șofer la Primăria Capitalei, la o săptămână de la preluarea mandatului de către Gabriela Firea. În urma anchetei declanșate de DIICOT în scandalul azilelor groazei, Godei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ștefan Godei apare angajat la cabinetul senatorial al Gabrielei Firea, după ce el ocupase această funcție pe când actualul ministru al Familiei era primar general al Capitalei.

În această calitate, potrivit informațiilor Gândul.ro, el a încasat lunar câte 3.000 de lei, în anii 2021 și 2023. Mai concret, el a fost angajat în cadrul cabinetului parlamentar al Gabrielei Firea în perioada 04.01.2021 – 01.02.2023. Sursele spun că Ștefan Godei era folosit de Gabriela Firea ca șofer și la Ministerul Familiei, deși el nu apare în grila de salarizare a instituției, ci este plătit din banii încasați de Gabriela Firea ca senator. Citește întreaga știre pe Gândul.ro.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW