Friday, April 3, 2020
Jurnalism corect


Starea de sănătate a pasagerilor răniți în accidentul din Ialomița/Tânăra de 19 ani a fost detubată, dar este încă în risc vital

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 6 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Trei dintre femeile carea au fost internate în București în urma accidentului rutier, de sâmbătă dimineață din Ialomița, au detubate și sunt conștiente. Tânăra de 19 ani care a fost transportată de la Slobozia la spitalul Bagdasar Arseni din București a fost detubată, este conștientă, dar este încă în risc vital.

Cele două paciente internate la Spitalul Floreasca sunt stabile clinic. Una a fost detubată, iar cealaltă a fost operată și este încă întubată.

„La Spitalul Floreasca se află internate două paciente, o pacientă de 39 de ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, toracic, care din Unitatea de Primiri Urgențe a intrat direct în sala de operații pentru că era instabilă hemodinamic.

Pacienta a doua de la Floreasca, 45 de ani, este stabilă hemodinamic, dar va merge în Terapie Intensivă, pentru că prezintă un politraumatism, un traumatism cranio-cerebral, o fractură de bazin complexă, deci starea nu este foarte bună.(…)”, spunea Sorina Pintea, sâmbătă.

„Femeie, 39 ani: politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic, traumatism abdominal cu hemoperitoneu masiv prin ruptura de splina gradul 5 (explozie). Traumatism de bazin cu luxație coxofemurala stânga. A mers din UPU direct la sala de operație lemtrubca era instabilă hemodinamic. E stabilă hemodinamic si după intervenția abdominala si reducerea luxație de sold, a mers către CT pentru bilanț complet. Ramane internată în ATI

Citeste si:  Deputat USR: Vin la ministerul Sănătății tot felul de pseudo-masoni cu roboți cu raze ultraviolete/ Se folosesc de acest moment de criză

Femeie, 45 ani, ocupant microbuz. Politraumatism, traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu facturi costale multiple bilaterale, fractura de vertebra toracala 2, hemotorax drept minim, traumatism abdominal cu contuzie renală dreapta, fractura de bazin complexa, fractura de peroneu stâng, luxatie radius stang. E stabila hemodinamic. Merge in ATI”, conform ministerului Sănătății.

Tanara de 19 ani, ajunsă ieri la Spitalul Bagdasar Arseni din București, a fost detubată, e conștientă, dar încă este în risc vital.

Pacienta de 19 ani a fost transporată cu elicopterul la Spitalul Bagdasar Arseni, după ce a trecut printr-o operație de splină la Slobozia.

„Femeie, 19 ani, fractura coloana T3-T5”, a transmis MS.

sursa foto: IGSU

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW