Friday, July 5, 2024
Jurnalism corect


UPDATE A fost raportată încă o ștampilă dispărută/ Ștampilă furată într-o secție de vot din Sectorul 6, de o femeie, membru al comisiei

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 9 iunie 2024 Etichete:

O ștampilă dată dispărută într-o secție de vot din Sectorul 6 a fost găsită asupra unei femei, membru al comisiei. Femeia, în vârstă de 72 de ani, avea ștampila în bagaj.

UPDATE

A doua ștampilă dispărută a fost găsită asupra unui bărbat, în vârstă de 82 de ani, în urma efectuării contorlului corporal și al bagajului.

Polițiștii din cadrul Secției 20 continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

UPDATE

Poliția Capitalei a transmis astăzi, în jurul orei 12:00, că încă o ștampilă a fost raportată ca fiind dispărută, tot într-o secție de votare din Sectorul 6.

Poliția efectuează verificări pentru a stabili starea de fapt și luarea măsurilor legale.

Știre inițială

Poliția a fost sesizată cu privire la dispariția unei ștampile dintr-o secție de vot din Sectorul 6, după ce o persoană ar fi pierdut ștampila. Odată deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, o femeie în vârstă de 72 de ani, membru al comisiei.

În urma controlului corporal și al bagajului acesteia, polițiștii au găsit ștampila.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana în cauză, o femeie, în vârstă de 72 de ani, membru al comisiei, iar în urma efectuării controlului corporal și al bagajului, asupra acesteia a fost găsită ștampila”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat.

Polițiștii din cadrul Secției 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Femeia ar fi reprezentantă USR și avea ștampilă în geantă. Potrivit News.ro, ea a fost scoasă din birou de către polițiști și a dat declarații.

În sectorul 2, la secția 190 de votare, au fost identificate două buletine de vot deja ștampilate. Poliția s-a prezentat la secție de votare pentru verificări și a demarat cercetările. Potrivit unor reprezentanți ai USR, buletine de vot deja ștampilate continuă să apară în secție.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW