Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Stadionul Steaua a fost recepționat. Noua arena din Ghencea va avea o capacitatea de peste 30.000 de locuri – FOTO

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 27 noiembrie 2020

Stadionul Steaua, cel pe care vor avea loc antrenamente la Campionatul European de fotbal din 2021, a fost recepționat vineri. Noua arenă din Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.

La eveniment au participat mai multe oficialități, printre care premierul Ludovic Orban, primarul Nicușor Dan, ministrul lucrărilor publice, Ion Ștefan, Gică Popescu, consilier al șefului executivului și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Lucrările au fost efectuate de Asocierea Construcții Erbașu – Concelex – Terra Gaz Construct, valoarea contractului fiind de 448 milioane lei.

Orban: Stadionul Steaua a renăscut precum Phoenix din cenuşă

Prim-ministrul Ludovic Orban a ținut în discursul său să felicite companiile care au realizat proiectul

„Stadionul Steaua a renăscut precum Phoenix din cenuşă şi se prezintă într-o formă extrem de modernă. (…) Sperăm că Stadionul Steaua, în noua formă, va găzdui echipe care să facă perfomanţă la nivel european şi la nivel internaţional. Vreau să felicit consorţiul de constructori români, format din trei companii româneşti, care literalmente au făcut performanţă şi prin construcţia acestui stadion şi-au întărit cartea de vizită, arătând că avem constructori români care au capacitatea la preţuri competitive, chiar mici, să realizeze lucrări de o calitate deosebită. Sigur că va urma recepţia. (…) Este într-adevăr o reuşită remarcabilă a acestui consorţiu condus de trei companii româneşti”, a declarat premierul Ludovic Orban, citat de Agerpres,

Imagini de la recepția Stadionului Steaua

Inquam Photos / George Călin Inquam Photos / George Călin Inquam Photos / George Călin Inquam Photos / George Călin Inquam Photos / George Călin Inquam Photos / George Călin

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW