Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


SRI și CERT-RO organizează campionat de securitate cibernetică

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 3 iulie 2021

În perioada 28-29 august, Centrul Național Cyberint din cadrul Serviciului Român de Informații, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice – ANSSI vor organiza a doua ediție a Romanian Cyber Security Challenge – RoCSC.

Evenimentul anual de tip CTF ce urmărește să descopere tinere talente în domeniul securității cibernetice. La competiție pot participa tineri dornici să își demonstreze abilitățile, ce se pot înscrie online până în ziua concursului. Participanții se vor întrece pe trei categorii de concurs: Juniori (16-21 de ani), Seniori (22-26 de ani) și Open (disponibil indiferent de vârstă).

Participarea este gratuită. Tinerii vor trebui să-și demonstreze abilitățile în domenii precum mobile & web security, crypto, reverse engineering și forensics.

Primii clasați la RoCSC21 vor avea oportunitatea de a reprezenta România la Campionatul European de Securitate Cibernetică – ECSC21.

Înscrierile se por realiza aici.

Premii categoria juniori:

Locul I: 2000 euro

Locul II: 1000 euro

Locul III: 500 euro

Locurile 4-10: premii speciale

Premii categoria seniori:

Locul I: 2000 euro

Locul II: 1000 euro

Locul III: 500 euro

Locurile 4-10: premii speciale

Pentru a fi eligibili pentru premii, jucătorii trebuie să trimită prezentarea soluțiilor la contact@cyberedu.ro. Jucătorii care participă la categoria Open vor primi doar puncte pe platforma CyberEDU și nu sunt eligibili pentru premii.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW