Sunday, December 3, 2023
Jurnalism corect


SRI participă la expertiza pirotehnică în cazul exploziei maşinii în care se afla Ioan Crişan: Au fost prelevate probe pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Ipoteza unui atentat terorist, exclusă

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 29 mai 2021 Etichete: , ,

Serviciul Român de Informaţii anunţă că participă la ancheta privind explozia maşinii în care se afla omul de afaceri Ioan Crişan, realizând împreună cu IGPR şi specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică expertiza pirotehnică. SRI susţine că au fost prelevate probe pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea, menţionând că primele cercetări exclud ipoteza unui atentat terorist.

„SRI participa la ancheta desfasurata de Politia Romana si impreuna cu specialistii de la Institutul National de Criminalistica se realizeaza expertiza pirotehnica. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, transmite Serviciul.

O mașină a explodat, sâmbătă dimineața, în parcarea unui supermarket din Arad. La volanul autoturismului s-ar fi aflat Ioan Crișan, un cunoscut om de afaceri pe plan local, fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea. Șeful Poliției Române a trimis la fața locului o echipă de la București, condusă de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a deschis un dosar penal.

Ioan Crişan avea 66 de ani şi deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, spaţiul având 22 de bazine cu apă termală. Afaceristul intenţiona dezvoltarea unei ferme care să producă carne de crocodil, potrivit news.ro.

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW