Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


SRI confirmă infectarea unui ofițer cu coronavirus / O comisie specială va veghea la implementarea măsurilor anti-coronavirus în instituție

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 11 martie 2020 Etichete: , ,

Serviciul Român de Informații a confirmat că un ofițer din cadrul instituției a fost infectat cu coronavirus. În cadrul instituției s-a derulat o anchetă epidemiologică pentru a fi identificate și izolate toate persoanele care au intrat în contact pe persoana infectată. SRI a înființat o comisie care va monitoriza implementarea măsurilor pentru limitarea răspândirii coronavirus în instituție.

În prezent situația este sub control și au fost întreprinse măsuri pentru limitarea răspândirii noului virus de către persoanele care au fost în contact cu pacientul confirmat

Comunicatul SRI

În data de 10 martie 2020, un ofițer din cadrul Serviciului Român de Informații a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Direcția de Sănătate Publică București, împreună cu Direcția Medicală din SRI, au desfășurat o anchetă epidemiologică pentru identificarea și izolarea tuturor persoanelor cu care acesta a intrat în contact. În prezent, situația este sub control și au fost luate deja toate măsurile prevăzute în astfel de cazuri.

Directorul SRI a dispus înființarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor măsurilor necesare pentru limitarea răspândirii noului virus de către persoanele care au fost în contact cu pacientul confirmat cu coronavirus. SRI comunică permanent cu instituțiile abilitate pentru gestionarea problematicii COVID-19 și respectă cu strictețe hotărârile acestora.

Sursa foto: SRI

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW