Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Spitalulul Județean Deva ar putea fi administrat curând de o echipă de conducere militară

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 7 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, marți, că la vârful Spitalulul Județean Deva ar putea veni curând o echipă de conducere militară. Asta după ce managerul Silviu Didilescu și directorul medical Claudiu Antal au demisionat din fruntea unității medicale. 

„Acum nu trebuie peste tot ajutor militar. Avem acum management militar la Suceava si daca la inceput era bine privit, acum e considerat cam drastic. La Spitalul Universitar avem transmitere in personalul medical, discutam de o ancheta epidemiologica aflata in curs. Vrem ca noul manager sa-si aplice planul; a solicitat ajutor de medici, dar ne gandim pana la ajutor militar. Urmeaza sa  avem o discutie pentru spitalul Deva. O sa ne gandim la management militar si la Deva daca nu se gaseste o solutie”, a declarat, marți, ministrul Sănătății.

Spitalulul Județean Deva ar deveni al doilea spital din țară condus de o echipă militară, după Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Managerul Silviu Didilescu și directorul medical Claudiu Antal au demisionat, marți, de la conducerea Spitalului Județean Deva. La această unitate medicală sunt șase medici confirmați pozitiv cu coronavirus. De asemenea, la acest spital sunt internați 105 pacienți cu Covid-19, din care 26 au fost internați chiar luni. Spitalul Județean Deva este singurul spital din judeţ în care sunt trataţi acum bolnavii de COVID-19.

sursa foto: cugetliber.ro

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW