Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Spitalul Malaxa și 43 de blocuri din zona Vergului, fără apă caldă din cauza unor lucrări

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 mai 2022

Furnizarea apei calde va fi sistată până vineri, 3 iunie, pentru trei puncte termice care alimentează Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”, și 43 de blocuri situate în zona Vergului, informează Termoenergetica.

Potrivit companiei municipale, se desfăşoară lucrări de reparaţii şi revizie a unei conducte primare cu diametrul de 400 mm în zona Vergului, având o vechime de aproape 60 de ani.

„Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Şoselele Morarilor, Vergului şi strada Bodeşti. Încă din cursul dimineţii au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă”, precizează sursa citată.

Potrivit Termoenergetica, dispeceratele sale şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW