Wednesday, December 8, 2021
Jurnalism corect


Spitalul Elias, noi detalii despre starea lui Mario Iorgulescu: Pacientul, internat în continuare la terapie intensivă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 13 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Medicii de la Spitalul Elias au anunțat, săptămâna aceasta, că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit. Fiul președintelui LPF este în continuare internat la terapie intensivă.

Mario Iorgulescu a suferit o contuzie pulmonară, leziuni ale peretelui toracic și leziuni intenstinale, în urma accidentului pe care l-a provocat duminica trecută.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări:

1.    Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie;

2.    Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare;

3.    Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă;

4.    Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile”, se arată în comunicatul Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost implicat, duminică dimineață, într-un accident rutier care s-a soldat cu decesul unei persoane.

Tânărul a fost sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor atunci când se afla la volanul mașinii cu care a provocat accidentul mortal de duminică.

Mario Iorgulescu a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias, duminică, de către un echipaj SMURD.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW