Wednesday, May 18, 2022
Jurnalism corect


Spitalul CF Sibiu va fi închis după ce patru angajați și doi pacienți au fost confirmați cu virusul Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 aprilie 2020 Etichete: , ,

Spitalul General CF Sibiu va fi închis, începând de sâmbătă, după ce patru angajați ai unității medicale și doi pacienți au fost confirmați cu virusul Covid-19. Pe parcursul perioadei în care spitalul va fi închis se va face dezinfecție și testarea întregului personal.

Prefectura Sibiu a transmis că, potrivit datelor transmite de DSP, în cadrul Spitalului General de Căi Ferate Sibiu au fost confirmate cu coronavirus patru persoane angajate în cadrul spitalului, respectiv trei asistenți și o infirmieră, precum și doi pacienți.

„Ca urmare a acestui fapt, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, împreună cu Spitalul General Căi Ferate Sibiu, au decis ca începând de mâine, 25.04.2020, unitatea sanitară menţionată anterior să fie închisă temporar, pentru efectuarea dezinfecţiei, dar şi pentru testarea întregului personal al spitalului”, a transmis Prefectura Sibiu.

Măsura va fi implementată sâmbătă, de îndată ce toţi pacienţii existenţi în spital vor fi transferaţi către alte unităţi sanitare din judeţ sau externaţi.

Conform sursei citate, spitalul va putea să îşi reia activitatea începând cu mijlocul săptămânii viitoare.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW