Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Continuă scandalul în familia Șoșoacă. Soțul senatoarei spune că vrea să divorțeze

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 26 februarie 2024

Silvestru Șoșoacă a anunțat că cel mai probabil va divorța de Diana Șoșoacă, după ce aceasta l-a dat afară din partidul S.O.S România. El a declarat că, după divorț, îi va interzice soției sale să mai folosească numele său.

Potrivit RomâniaTV, politicianul a declarat în urma scandalului că: „Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre.”

Silvestru Șoșoacă a fost întrebat dacă va divorța de soția sa, afirmând că cel mai probabil acest lucru se va întâmpla.

„Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, și-a bătut joc de ei. A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta. De atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei”.

Acesta a menționat faptul că, în urma divorțului, Diana Șoșoacă își va recăpăta numele de Macovei.

„Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată”, a adăugat soțul senatoarei.

Despre cei trei copii, Silvestru Șoșoacă a afirmat: „Nu știu, nu m-am gândit. Scandalul nu vreau să treacă în plan personal. SOS în fata votanților, nu cred că vom mai avea așa mulți votanți dacă ne vom certa așa, ca chiorii”.

 

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW