Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


Soțul Dianei Șoșoacă susține că senatoarea e consiliată de „șeful MISA pe Europa” care ar fi și „agent Mossad”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 27 februarie 2024

Continuă scandalul public din familia Șoșoacă. Recent îndepărtat din conducerea partidului SOS România chiar de către soția sa, senatoarea Diana Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă susține, într-un interviu acordat Digi24.ro, că aceasta ar fi consiliată de către „șeful MISA pe Europa”, organizația fondată de Gregorian Bivolaru.

Într-o înregistrare făcută publică la sfârșitul săptămânii trecute, Silvestru Șoșoacă afirma că soția sa este sfătuită să efectueze vizite la Ambasada Rusiei la București. În interviul acordat pentru Digi24.ro, soțul senatoarei susține că persoana respectivă ar fi consilierul ei, iar printre altele ar fi „șeful MISA pe Europa”.

„Nu dau nume concrete. Șă-și asume ea, că sunt consilierii ei. Unii plătiți, unii neplătiți, bineînțeles. Sunt mulți binevoitori, cu ghilimele, care vin cu tot felul de idei. Unele năstrușnice, altele bune. Aici e vorba de un domn consilier care nu este prins în acte. Mai este și șeful MISA pe Europa, bănuiesc că este agent Mossad. Adică un om care vrea să-i facă cariera politică praf”, a afirmat Silvestru Șoșoacă.

Din informațiile publice, după declanșarea războiului asupra Ucrainei, Diana Șoșoacă a fost de cel puțin patru ori la Ambasada Federației Ruse la București, unde s-a întâlnit cu ambasadorul Valerii Kuzmin.

Diana Șoșoacă: Pentru a putea să-mi salvez familia a trebuit să iau cea mai cruntă decizie

„Pentru a putea să-mi salvez familia a trebuit să iau cea mai cruntă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să îl suspend din funcţia de prim-vicepreşedinte, astfel încât semnătura lui să nu mai însemne nimic, şi în momentul ăla, nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”, a explicat Diana Şoşoacă decizia de suspendare a soțului său din conducerea SOS România.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW