Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


Soția și copiii lui Dincă, audiați DIICOT/ Tonel Pop: S-a evitat să fiu de față/ Familia lui Dincă a fost audiată timp de 9 ore

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 22 august 2019 Etichete: , , , ,

UPDATE Familia lui Gheorghe Dincă a fost audiată timp de 3 ore. Aceștia au părăsit instituția pe altă ieșire, evitând presa.

Știre inițială

Soția și copiii lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care spune că le-a omorât pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, sunt audiați în calitate de martori de către procurorii DIICOT. Avocatul mamei Luizei Melencu, Tonel Pop, susține că el a cerut ca familia lui Dincă să fie audiată și acuză că s-a făcut tot posibilul ca el să nu fie prezent.

Update/ Cumpănașu a solicitat ajutorul INTERPOL în cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu despre care el crede că nu este moartă, ci este victima unei rețele de trafic de persoane, a făcut o solicitare la INTERPOL și EUROPOL pentru a interveni în cazul Caracal.

„Se fac investigații INTERPOL asupra unor persoane implicate în cazul Caracal. Sunt foarte transparenți și nu vă pot da mai multe detalii. Când cineva este transparent ai mai multă încredere”, a spus Alex Cumpănașu.

Știrea inițială

„S-a spulberat orice brumă de încredere pe care o aveam în DIICOT. Am aflat că familia inculpatului va fi audiată. S-a evitat cât s-a putu să nu fiu de față la audierile familiei. Noi am făcut cerere să fie audiați. Apărătorul are dreptul să punp întrebări martorilor, inculpaților și persoanelor audiate.

Mă simt urmărit, mă simt supravegheat, mă simt interceptat. O să fac o cerere către CSM și către Parchetul General pentru a se ancheta cât din fondurile DIICOT sunt alocate pentru cei care comentează împotriva DIICOT pentru acest caz”, a declarat Tonel Pop, în fața sediului DIICOT.

Soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în țară în momentul în care Luiza Melencu a fost dată dispărută. Tonel Pop a cerut ca femeia să fie audiată deoarece are suspiciuni că aceasta s-ar fi aflat chiar în casa în care era sechestrată tânăra de 19 ani.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW