Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu susține că o luptă internă pentru conducerea PSD înainte de alegeri nu este benefică: Orice bătălie de acest tip lasă urme, lasă răni

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 iulie 2020 Etichete: ,

Fostul premier, Sorin Grindeanu, susține că o luptă internă în PSD pentru conducerea partidului nu este benefică înainte de alegerile locale, adăugând că de această dată formațiunea nu are niciun „superlider”, așa că soluția este de a construi o echipă de conducere.

„Acest congres nu trebuie să fie despre cine, ci despre ce se dorește a fi făcut în PSD pe termen mediu, dacă nu chiar pe termen lung. Nicio bătălie internă de partid în acest moment, cu două luni înainte de alegeri, nu e benefică pentru niciun partid, indiferent cum se numește el. Orice bătălie de acest tip lasă urme, lasă răni.

Cred că lucrurile trebuie discutate din perspectiva unei echipe. Să nu se supere pe mine, în acest moment, personalitățile de forță în PSD, de superforță, așa cum a fost obișnuit PSD să aibă un superlider, lipsesc. Indiferent cum se numesc, fie că vorbim de Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu. Și atunci, singura tactică pe care poți să o adopți și care e tactica corectă e de a construi o echipă. Sigur, trebuie să fie și un președinte, dar nu un tătuc, așa cum s-a obișnit PSD să aibă. Iar acea echipă trebuie făcută cu sarcini clare pentru fiecare membru al echipei – și văd că lucrurile merg în această direcție, având în vedere situația de fapt”, a spus Sorin Grindeanu la Digi24.

Grindeanu a mai spus că de vină pentru absența unui lider puternic este Liviu Dragnea, care nu și-a „crescut” un succesor, așa cum au făcut alți președinți ai partidului.

„Cum scotea cineva capul, cum era redus la tăcere. Și uite că plătim această politică”, a spus el.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW