Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu: Pandemia a dezvăluit eşecul guvernării Orban / Lipsa acţiunilor a paralizat întregul sistem şcolar

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 octombrie 2020

Sorin Grindeanu a prezentat programul de guvernare propus de PSD pentru educație. Introducerea orelor de educație sanitară, educație financiară și educație privind drepturile și valorile muncii, printre măsurile propuse. 

Prim-vicepreședintele PSD susține că accesul la educație este singura șansă pe care o are România să se dezvolte și acuză guvernul Orban că a paralizat întregul sistem școlar în timpul pandemiei de coronavirus.

Pandemia a dezvăluit eşecul guvernării Orban, în toate aspectele vieţii noastre, însă educaţia a fost cea mai lovită. Lipsa acţiunilor a paralizat întregul sistem şcolar. A lăsat ce mai săraci copii în afara sistemului online. Au greşit enorm, iar costurile le va plăti întreaga societate. PSD are o abordare diferită. Accesul la educaţie e singura şansă ca ţara noastră să se dezvolte. Educaţia îi poate oferi oricărui copil şansa de a concura şi de a câştiga, într-o societate bazată pe egalitatea de şanse”, a afirmat Sorin Grindeanu, joi, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD.

Printre măsurile propuse de PSD se numără introducerea orelor de educaţie sanitară, educaţie financiară și educaţie privind drepturile şi valorile muncii.

Introducerea orelor de educaţie sanitară, educaţie financiară, educaţia privind drepturile şi valorile muncii sunt absolut necesare. Dezvoltarea şi adaptarea la cerinţele actuale existente pe piaţa muncii a învăţământului dual, realizarea unor partneriate între unităţile de învăţământ şi antreprenori. Nu putem să nu vedem ironia din deciziile actualei guvernări. Aceleaşi săli de clasă care sunt goale astăzi din cauza eşecului Guvernului sunt aceleaşi săli de clasă pe care acelaşi Guvern insistă că sunt sigure pentru alegeri. Singura preocupare a găştii care conduce astăzi e organizarea alegerilor în 6 decembrie”, a explicat Sorin Grindeanu.

Sursă foto: Antena3

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW